tirsdag den 6. februar 2018

Angsten for at flydeEr flydning overhovedet en ting i Danmark? Det blevet en ting "man" gør her i Silicon Valley. Altså hvor man ligger i et stort kar med en eller anden opløsning, der gør en fuldstændig vægtløs og flyder rundt med dæmpede sanser - vi snakker mørke og lydisolering. Karet er som en kiste, der bliver lukket omkring en. En del af mig vil rigtig gerne prøve det, og en anden del, nok den største del, får helt ondt i maven over at ligge der alene i mørket og bare svæve rundt - jeg ville nok føle, at universet lukkede sig op eller måske sammen om mig og alle mine dæmoner havde frit spil - eller hvem ved, måske ville jeg føle mig vildt afslappet og komme ud derfra fuld af ny energi og inspiration.

Jeg forestiller mig, at det på den ene side må være fantastisk at ligge der og give mentalt slip på det hele og udvikle ideer og skrive en roman i hovedet, hvor intet forstyrre og alle sanserne bare er helt åbne og kan fylde på med sansninger til bogen. Men det kan vel på den anden side også være porten til helvede, man lige slår op og alle ens traumer og rædsler dukker op til overfladen og favner en.

Ej, nu her hvor jeg skriver det, bliver jeg helt nervøs og kan mærke, der ihvertfald lige skal lidt mental tilvænning til før jeg bliver en flyder - hvorimod det at flyde i spaen helt klart er mere mig. Jeg elsker vand og badekar og drømmen en dag at få mit helt eget kæmpe badekar at flyde rundt i. En flydetank står noget længere nede på min ønskeseddel, nok endda et godt stykke under en vissen kaktus og støvler, der gnaver i hælen.