torsdag den 4. januar 2018

Jordskælv, Danmark og en ny computer

Så er vi hjemme igen, jet-lagged og udkørte efter en hyggelig jul i Danmark. Min computer er brudt sammen, vores forrude gik i stykker i December og sådan 2 ture til Danmark på et år trækker også lidt spor i budgettet, så 2018 bliver året, hvor vi lige trækker lidt i bremsen med flyveturerne og champagnen. Vi er nok nødt til at finde et nyt køretøj i 2018, da det er for uforudsigeligt med alle de reparationer, der hele tiden kommer på vores elskede lille bimmer. Så lidt glitter byder 2018 på (nok mest for Martin ha ha).

Jeg har lidt af migræne siden vi kom hjem til Californien, vi har været oppe klokken 4 elle 5 hver morgen og i nat blev vi så vækket af et jordskælv klokken lidt i 3 - så 2018 er ligesom skudt rigtigt igang nu - HA! Der er noget helt fundamentalt, der bliver rystet inde i en, når selve jorden bevæger sig. Det er primær-angsten, der lige titter op og siger hej.

Nå, men altså turen til Danmark gik godt, Mathilde var dog utroligt påvirket af tidsforskellen og ville bare amme konstant, hun var slet ikke sit glade jeg. Det var dog så rørende og dejligt se hende danse om træet og se hende med familien, hun var vild med sine fætre og kusinen. Næste jul tænker jeg, at vi finder et sted med sne i en nærmere tidszone og så er hele familien velkommen til at komme og lege med os i sneen. Der kommer lige lidt mere om Danmark og et billede af et toilet i guld, når hovedet er bedre og computeren virker igen. Men lige nu er der blot et lille pip om det herfra. Ellers pudser jeg glemte indlæg og smider dem ud i æteren.

Og i dag har Mathilde og jeg simpelthen bare taget prinsessekjoler på og har bare hygget os hjemme og det gør vi måske også imorgen alt efter migræner, efterskælv og humør.