mandag den 1. januar 2018

Det glæder jeg mig til i Januar


Der er ikke noget så dejligt som at tage fat på et helt nyt og blankt år. Jeg ved godt, at i teorien kunne man jo hver dag tage hul på et nyt år - men mentalt er januar altså bare noget helt andet. Januar er frisk og fantastisk.

Jeg glæder mig til mit skrivekursus, som jeg i sidste øjeblik skubbede til at starte i januar og det er jeg nu glad for. Jeg glæder mig til at starte med Mathilde på alle hendes tumlingehold og se de søde tumlings og deres mødre (mine veninder) igen efter en lang vinter pauser, og jeg glæder mig til nyde at falde ind i en hverdag igen efter en hektisk ferie i det danske.

Det bliver dejlig at tænde stearinlys i pejsen og hygge med te og gode bøger, og fodre vores små fugle. Vi skal have plantet noget nyt i vores potter, når solen rigtig bryder frem og jeg glæder mig til at gå og planlægge det. Til at planlægge at så ord og digte og også se dem gro og få deres eget liv.

Med et frisk år starter alle de nye drømme også, flytter vi mon? Får jeg et badekar ha ha? Hvor mange steder bliver jeg udgivet i år, hvem kan lide det jeg skriver og hvem kan ikke? Hvad skal der egentlig ske med bloggen - skal den have en form for retning eller fortsætte som en dejlig opslagstavle over min hverdag og mine tanker om tilfældige emner, der bare sådan popper op? Det hele bliver rørt rundt og filtreret i januar og jeg laver mål og lister og jeg elsker det. Så kan jeg stresse henne i september eller oktober - min lige nu kan alt lade sig gøre i 2018!