onsdag den 17. januar 2018

Danmarkstur og hårde tider.


Nå, der sker godt nok meget i vores familie, det er hårde og trælse ting, ja og rigtig triste. Som jeg vil skrive om, når jeg engang kan. Lige nu holder vi næsen oven vande og svømmer derud af. Denne weekend bød på den ene sygdom efter den anden og Mathilde og jeg er stadig forkølede og Mathilde har en maveinfluenza, som hun så smukt har overtaget fra mig.Nå, jeg lovede at skrive lidt om Danmark. Ja, vi havde en rigtig dejlig jul - og jeg er lidt forelsket i Århus. Vi havde hele to juleaftner og det var rigtig hyggeligt. De sidste to dage brugte vi i Århus og på at kører til Købehavn, vi boede på Royal i Århus og det var lidt specielt. Værelset var helt fantastisk og jeg tog verdens længste karbad og nød bare at slappe af. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, om det er fordi jeg har ændret mig. Nu har vi jo efterhånden boet på temmelig mange hoteller i alle prislejer, og servicen var altså lidt sær - sååå til prisen vil jeg nok anbefale noget andet, men det var rigtig hyggeligt og centralt. Jeg tænker, om det er fordi, jeg nu har vænnet mig til den Amerikanske omgangstone. Men hvis man ønsker noget super centralt er det Royal man skal tage, men det er ikke ligefrem dansk minimalisme man får på værelserne (se vores WC nedenfor). Så for at runde Danmarksturen af, var den rigtig hyggeligt og vi nød at se familie og venner og jeg kunne godt bruge et par ekstra uger i Århus.


Forrige weekend var vi til brunch hos gode venner, der måske forlader staterne og en anden god veninde er nu begyndt at lede efter hus i en anden by ---- ikke fordi de gerne vil fra byen her, men fordi den by vi bor i er den ultimativt dyreste i verden. En helt almindelig vila koster mellem 3-6 millioner dollars og det har de fleste ikke sådan lige til et hus - men i de omgivende byer kan man få små nedslidte huse med et par værelser til under 2 millioner dollars, så vores venner flytter langsomt væk, og det er jo lidt trist. Vi er også begyndt at kigge lidt rundt og se hvad der byder sig - vi vil rigtig gerne købe noget - men i det her market har det vist lange udsigter, så lige nu drømmer vi vist bare.  Nu vil jeg gå ind og pleje min forkølelse og lille Mathilde og se at blive frisk igen.