søndag den 10. december 2017

Melania, Jim og de udeblevne rober

Altså, Jim Lyngvild sad i "Det vi taler om!" og lovede os rober, og skønne dragter og hatte, der ikke er set siden Jackie bar dem nedad trappen fra Air Force one i Paris. Det var ligesom, den silver lining, Jim valgte at give hele det her Trump cirkus og jeg klappede og glædede mig! Men, hvor er de så? Roberne og alt det smukke Melania skulle komme med?

Jeg har set hende i sære skjorter og kasketter, i et par meget højhælede sko og militærjakke på vej ud til organ ofre og altid med et surt og sært udtryk i ansigtet. Juleudsmykningen af det hvide hus var mildt sagt speciel, med døde grene, der kastede sære skygger i loftet og balletdansere, der dansede i noget der lignede frostvejr, mens Melania så udtryksløst til. Kære Jim og i andre, jeg kan altså ikke tage hende seriøst længere!

Hvorfor spørger i? Hvorfor er du så hård ved hende? Hun har da ikke gjort noget - nej netop! Fordi hendes mand er ved at splitte planeten ad! Fordi jeg virkelig ikke kan fatte, hvad hun laver med ham? Jeg mener se på dem! Nej, det er ikke kun billedet af ham, der ligger svedende og orange ovenpå hende og pumper løs - men bare se på dem stå ved siden af hinanden. Hun står koldt, arrogant og fattet - mens hans står lysende orange og rabler. Hvad fanden ser hun i ham? Jim sagde, hun talte 27 sprog, var millionær model og at Hr Trump jagtede hende og forførte hende?! Måske nærmere bedøvede hende?!!!

Jeg mener, manden taler jo ikke engang sammenhængende - han virker jo som en racistisk bedstefar på vej ind i en form for demens. Han har jo kun øje for sig selv og han er da meget lidt sådan fysiskattraktiv (og har aldrig rigtig været det?!). Hvorfor forlader hun ham ikke, er det pga deres søn. Hun må da kunne få amnesti et eller andet sted med drengen. Hvis hun er sådan et pragt intellekt, så må det da være ulideligt at skulle sidde og høre på ham tale og tale om sig selv. Vi andre er jo allerede temmelig mættet af det og hun kan ikke engang slukke for ham.

Til hendes forsvar må man nok også sige, at hun har meget lidt chance for at shine - de aflyser det ene efter andet, og de kan jo heller ikke bare gå ud og sige "Hey, giv lige bedstefar en chance, han er altså dement," ligesom kongehuset. Da han jo så er nødt til at træde tilbage, så de må for enhver pris holde sig ude af rampelyset så meget som muligt istedet. Men smuk er hun og nu vil jeg altså gerne have lidt kjoler, rober og glamour inden hele det her Rusland noget ligger dem ned.