søndag den 31. december 2017

Det glæder jeg mig til i 2018Jeg glæder mig først og fremmest til de rejser, besøg og hyggestunder med familie og venner, der allerede er i støbeskeen for 2018. Jeg tør næsten ikke skrive noget om det her - for jeg vil ikke jinxe det. Men vi har nogle destinationer planlagt og der er flere, der har meldt deres ankomst hos os i det nye år og det glæder jeg mig bare rigtig meget til.

2018 bliver forhåbentlig også året, hvor jeg bliver færdig med mit writing certificate fra UC Berkeley Extension- det er både utroligt lækkert, men også temmelig skræmmende pludselig at stå på egne ben med pennen i hånden og nu skulle skrive derud af selv. Jeg kommer virkelig til at savne de fantastiske undervisere og medkursister. Men jeg glæder mig til, at få åbnet så meget plads i kalenderen til "bare" at skrive for mig selv - det bliver virkelig spændende i efteråret, at få produceret noget og se om andre synes om det. Ha ha det bliver også dejligt ikke at skulle indregne køb af studiebøger og betaling til Berkeley i budgettet - tænker vi lige tager os en god middag på den konto, når certifikatet forhåbentlig er i hus.

I 2017 har Mathilde og jeg kørt med et tema hver måned - Jul i december, Thanksgiving i november, Halloween i oktober, Efterår i September osv. og jeg glæder mig til at have et friskt år og til at gense vores pynt og kreationer, når de igen findes frem i månederne 2018. Mathilde er den sødeste og sjoveste lille tumling og jeg elsker bare at hænge ud med hende - jeg glæder mig så meget til alt det sjov og spas vi skal igang med i det nye år.

Martin, Martin og Martin - min bedste ven, min elskede, min helt unikke ægtemand - hvor jeg glæder mig til at hænge ud med ham i 2018. 2017 - har altså været et temmeligt hårdt år synes jeg, og nu kan 2018 kun blive bedre, lysere og frem for alt sjovere. Jeg glæder mig til kold hvidvin på terrassen, til roadtrips, til lange snakke og bare til at le sammen med ham.

Jeg glæder mig over et super hårdt år går på held - 2016 synes lidt stramt - men 2017 har været hårdt personligt, professionelt og for hele verden generelt. Havene flyder med plastic, USA render fra klimaet og England melder sig bare ud af det hele. 2018 er friskt og nyt og hvor vi tumlede lidt skræmte ind i 2017, mens kendisser kradsede af på stribe omkring os, har vi nu vænnet os til kaos og tumult og står derfor klar med arbejdshandskerne - 2018 we will take you on!!!