mandag den 11. december 2017

Ballet og juledesserter

Ej, altså i går var Mathilde inde og se sin første ballet, Nøddeknækkeren" og hun elskede det - hun klappede og råbte, "beautiful!" og nød det hele i fulde drag. Jeg vil faktisk tage lidt af æren for hele opsætningen, for jeg spurgte på vores danseskole, om der dog ikke var en opsætning for børn og folk, der ikke kunne sidde stille - sådan noget på en 45 min om formiddagen, hvor det var ok at råbe lidt og gå til og fra, om som ikke var helt så uhyggelig med musekongen osv. Det havde de ikke hørt om, og vupti et par uger senere dukker denne forestilling op på programmet og alle elsker den. 

Salen var fyldt med tumlinge på Mathildes alder og de elskede dansen og klappede og nød showet og 45 min var perfekt til deres (og deres forældres) koncentrationsspan og evne til at sidde stille. Det var så rørende at se Mathilde sidde og blive tryllebundet og både børnene fra balletskolen og de profesionelle dansere var bare så gode og udtryksfulde. Ej, jeg kneb altså en lille bitte tåre, da Mathilde med åben mund bare sluger åbningsscenen, det var i sandhed magisk. 

Her ses hun studerende programmet for showet inden forestillingen starter - jeg ville ikke hive en telefon op under forestillingen - selvom en del af ville elske et billede af hendes lille ansigt, der stirrer op på de smukke dansere. 


Ellers er weekenden bare gået stille og roligt - fredag to vi ud og fik Thai-mad, hvilket var super hyggeligt og meget afslappet. Lørdag morgen tog vi på vores sædvanlige restaurant, hvor det er begyndt at referer til bordet vi sidder ved som vores bord. Efter vores underlige trætheds-ting var jeg tør for ideer til aktiviteter, så vi endte i et shopping mall og legede egentlig bare rundt der, til det var tid til Mathildes lur. Om aftenen tog vi ud på en ny og spændende restaurant, http://www.vinaenoteca.com, og maden her var bare fantastisk - vi fik 3 retter, og det blev bare bedre og bedre og toppede i disse to fuldstændig fantastiske desserter. Der var ikke et øje tørt - specielt ikke over Martins juletræs formede ting, der bare smagte som en drøm! Der tror jeg nok lige, vi skal hen igen engang ved lejlighed.