lørdag den 4. november 2017

Halloween, Rosewood og Hvalrosser


Så er vi midt i endnu en weekend og tiden flyver bare afsted. I tirsdags var det Halloween en "helligdag" jeg bare elsker!!! Hos os har det jo været pyntet op siden starten af oktober med spøgelser i haven og kæmpe edderkopper på plankeværket, masser af kranier og skelletter indenfor, men jeg toppede dagen af med at fylde huset indendøre med edderkopper og spind. Der blev både holdt Halloweenfest på musikskolen for Mathilde om formiddagen og så holdt vi stor Halloweenfest for Mathildes venner og deres forældre om eftermiddagen og aftenen. Mathilde havde naturligvis to kjoler en lilla Sofie The First til formiddag og en med sommerfugle vinger til aften brug ha ha. En af Mathildes veninders morfar kom til vores fest i kæmpe hvalros costume og Mathilde elskede det - en anden familie havde et sæt med til os så vi kunne lave kæmpebobler, hvilket også var et stort hit. Jeg havde bagt en grøn kage og lavet en masse skørt mad, mens Martin stod for øl og kaffe. Det var jo også bare så sødt med alle de små tumlinger, der var klædt ud - jeg selv var heks og Martin var en lille fe med vinger. 


Solen skinnede og det var 25 grader - så perfekt til at være ude hele eftermiddagen - nu regner det og er koldt, så vi var bare heldige på selve Halloween. Samtidig er alt den røg, der fik os til at blive inde og gå og hoste er også væk igen. 

Udover tirsdagens fester bød weekenden på trick og treat for de mindste i down town Menlo Park og det var vi selvfølgelig til, så Mathilde smagte sit første rigtige slik - nu har vi gemt resten ha ha, ellers får vi bare huller i tænderne og får det dårligt. Vi var også til børnefødselsdag i søndags og der prøvede Mathilde at være i hoppeborg for første gang og hun var vild med det - nu havde hun og fødselaren den også for sig selv i noget tid, så ved ikke hun vil synes, der er lige så skønt, hvis det vælter rundt med fremmede børn. 2 år er virkelig en sjov alder med masser af latter og tumlen rundt. 

Vi har også fundet et nyt favorit spisested til vores lørdagsmorgener - på et hotel, der hedder The Rosewood. Restauranten er denne her https://www.rosewoodhotels.com/en/sand-hill-menlo-park/dining/madera (Madera) og den er super hyggelig og med en fantastisk udsigt ud over bjergene. Grunden til vi er rykket indendørs er, at efteråret langsomt har indhentet os og de foretrukne udendørs etablissementer er lidt for kølige til os. Vi elsker stedet og det er meget roligt og fint - vi fandt det, fordi vi er begyndt at stå mega tidligt op og så tænkte Martin, at hotel restauranter nok er nogle af dem, der har tidligst åbent ha!Denne weekend står bare på ren afslapning og hygge - vi er dog ikke så gode til at falde helt ned og bare være - det må vi blive lidt bedre til. 

Så har vi jo også fejret Martin, det blev gjort med danske flag og indisk mad - dagen inden havde han nemlig fået sit livret Texas BBQ - så det blev min livret på hans fødselsdag. Det var helt stille og roligt hjemme og bare os tre - men nu havde vi vist også festet nok.