torsdag den 5. oktober 2017

Skår og kærlighed

Lige så fantastisk som min mor er til at få fat i de smukkeste ting - lige så elendig er hun til det der med at pakke dem ind. Nu hvor hun er her - er jeg nødt til at drille hende lidt. Hun havde jo kæmpet sig igennem Søstrene Grene og fundet en masse smukke ting til mig, som hun så efterfølgende sendte som en sød gave - problemet er bare min mor ikke helt forstår sig på indpakning og pakning generelt. 

Det, der ankom til vores adresse, var en stor bunke skår, der raslede rundt i en kasse. Jeg er meget glad for hun sendte et billede af tingene inden hun sendte dem - for ellers villle jeg tro, det var en sær joke eller trussel med alle de skår - Nå, pyt - glasskårne er fejet op, gulvet trængte til en vask og så når jeg måske en tur i Søstrene Grene næste gang vi besøger Danmark. Det er tanken, der tæller og nu vil jeg bare nyde, at have min fantastiske mor hos mig!