tirsdag den 3. oktober 2017

Ørnen kommer - ørnen er snart landet

Så er mormoderen på vej og vi glæder os så meget til at hente hende i lufthavnen senere i dag - det er både godt og skidt at have et ocean imellem os. Jeg føler, det har givet os et meget stærkere og dybere forhold - vi taler mere, når hun er her - vi er mere intenst sammen, når vi er sammen og jeg elsker hendes besøg (og også at være alene med Mathilde, når hun rejser igen ha ha). Men jeg savner hende jo i hverdagen, det der med lige at kunne stikke forbi til kaffe en lørdag formiddag. 

Alligevel føler jeg, vi får mere ud af hinanden, når vi har så lange mellem os - vi kan sende hele vores humør med en emoji - vi kan ringe på alle tider af døgnet, vi kan række ud gennem en tynd tråd af internet og tørre tåre væk, og vi kan le sammen gennem breve af papir. Jeg har virkelig en fantastisk mor -og jeg elsker, at hun også er så god en ven.

Lige nu glæder jeg mig bare helt vildt til at være sammen med min mor - til at spise frokost, hænge ud og se hende lege med Mathilde. Til at snakke til langt ud på aftenen og drikke lakrids-te og se månen stå op. Jeg håber at kunne komme lidt i gang med at løbe mens hun er her ha ha - så kan min mor lege med Mathilde, mens jeg lige nupper en lunte tur rundt om bloggen, nu har både læge og fysioterapeut sagt OK.