tirsdag den 10. oktober 2017

Mit barn er altså ikke mit guld?!

Undskyld, men jeg får simpelthen sådan en let eksem og en stor trang til at klaske dig lige midt på munden, når du kalder Mathilde for "mit guld!" Bare det at skrive det giver mig sådan let forhøjet puls og røde knopper på halsen. Hun er !"#€€%% IKKE MIT GULD - HUN ER MIT BARN.

Ikke nok med det lyder sådan lidt landligt, mindre begavet og ja, sært at kaste sig over den slags sære slangudtryk, når du taler om andre folks børn, så er det også bare dybt nedværdigende. Guld er en handelsvare - det er ussel mammon, det er det jeg lader ligge tilbage, hvis robotterne kommer og vi skal flygte til Mexico over hals og hoved. Mit barn er ikke en sæk dollarsedler, hun er ikke en handelsvare og så er hun iøvrigt så meget mere værd en guld. Fint, hvis det er det du gerne vil kalde dit eget afkom - men Mathilde er min musling og sådan er det. Nu vil jeg kaste mig over et par andre first world problems og lade guldet ligge lidt. Men stop nu dig selv med det der "dit guld"!