tirsdag den 17. oktober 2017

Coursera og hjernegymnastik

Jeg vil bare lige slå et lille bitte slag for denne hjemmeside: https://www.coursera.org/ her findes tusindvis af gratis kurser fra fantastiske universiteter. Jeg har ikke selv prøvet dem endnu - men har planer om det, når jeg en gang er færdig med mit certificate i skriverier. Jeg kan mærke, jeg er nødt til noget at rive i mentalt, ellers bliver jeg sådan en, der sidder og kommentere på facebook og bare er rigtig træls for mine medmennesker.

Ja, jeg tog jo en lang sommer pause fra Berkeley og nød at være kreativ med Mathilde og lave kødsovs og paste til Martin - men jeg fik godt nok også lige fundet min indre facebook-skriver frem og svaret på meget sært og surt. Jeg kan mærke, min hjerne bare er nødt til at have ny viden sprøjtet ind med jævne mellemrum for, at jeg ikke ender som en sur gammel kæ...ing, der sidder og spytter spydighedder ud i æteren. Mange af kurserne er faktisk helt gratis og der er simpelthen så mange spændende emner at vælge imellem. Det er lidt som at kigge i et BR-katalog for min voksne hjerne - hvad skal vi lige dykke ned i af spændende lege og eventyr.