tirsdag den 12. september 2017

Weekendens svære beslutninger


Weekenden bød på svære beslutninger - så svære, at der endnu ikke er truffet noget valg. Om lørdagen tog vi hen på vores nye ynglings brunch-cafe, Alana, og da dagen synes så ung og lys kørte ud for at kigge på ny bil. Valget står knivskarpt mellem to tyske mærker, og jeg hælder mest til åben vogn, mens Martin vakler mellem åben og lukket. Vi troede egentlig bare, vi skulle bekræftes i den ene og så skete det, at det andet mærke bare virkede meget mere luksusagtigt selv i den mest skrabede udgave. Så nu kommer vi nok til at prøvekøre lidt mere og ligge hovederne rigtig blød inden, der kommer en ny vogn i garagen.

Om søndagen tog vi ud i butikken, hvor ægteskaber splintres og skænderier er en del af oplevelsen, Ikea. Vi var der før de åbnede og spiste morgenmad - den var fantastisk til prisen, og måske knap så fantastisk, hvis man ikke kendte prisen. Vi har besluttet at få en bogreol mere magen til den vi har på kontoret - så det valg var ikke så svært - men de er holdt op med at lave de meget flotte kasser vi har i den. Det, at skulle finde ny kasser for Martin og jeg, kan godt gå hen og blive lidt af en process. Heller ikke her blev valget truffet i denne weekend.

Søndag eftermiddag to vi ud og mødtes med nogle venner i en country club med en babypool - det var bare så hyggeligt. Grundet, at Ikea ALTID tager lidt (læs meget) længere tid end man lige planlægger, var vi lidt (igen læs meget) i tidsnød, da det kom til at frembringe den medbragte mad til poolturen. Heldigvis, redede Whole Foods os som altid på målstregen -  jeg spurgtede ind og fyldte et par æsker med salat, kød og nachos og så var vi ellers kørende. Mathilde elskede børnepoolen, og hun kunne være blevet i den hele dagen - det var oppe på de små 35 grader - så helt ærligt, det kunne jeg også. De andre venner elskede vores medbragte nachos og ingen blev solskoldede - alt i alt en fantastisk weekend for os alle 3.