fredag den 8. september 2017

Ro i tæerne, urtete og Øko-oreos

I går havde jeg en privatsession med min fuldstændig fantastiske yogalære midt i vores stue og det var bare skønt at meditere og mærke vejrtrækningen og roen brede sig helt ned i tæerne. Jeg serverede urtete og så nogle øko-oreos, man kun kan få i Whole Foods - jeg mener, hvem ud over tosser som mig køber over hovedet det produkt? Enten så spis da e-numre fyldte oreos eller snup et øko-æble! 

Mathilde var bare fantastisk - hun sad fint og spiste jordbær ved bordet mens yogalæren og jeg snakkede og efterfølgende fandt hun selv en bog, som hun sad stille og læste - så jeg lukkede mine små øjne i tryg forvisning om, at mit helt igennem perfekte afkom ville sidde sødt og læse bøger under hele meditationen og træningen. 

Jeg hørte lidt puslen, en tabt dukke og så totalt ro fra Mathildes side - denne ro burde måske have vakt min indre uro, men jeg sad i en dejlig meditation og nød stilhedden. Det viste sig do senere, at hun havde fået fat i en af de der øko-oreos og sad mellem vores nyvaskede tøj, der hang til tørre og her fortærrede den nyfundne lækkerbisken. 

På næsten mirakuløs vis lykkedes det hende at sidde med sorte fingre og oreo løbende ud mellem tænderne uden at få en eneste krumme på alt vores vasketøj - rimelig blæret Mathilde! I dag har jeg så, været til fysioterapeut med min ryg - blev masseret og tapet på maven, da den ikke helt vil vokse sammen (øv!) og fik en masse øvelser. Denne gang overlod jeg dog Mathilde i faderens varetægt, så de kunne gå på legepladsen.