lørdag den 9. september 2017

Rimelig sej mor jeg har!


Jeg delte jo en lille ønskeseddel her på bloggen for et par dage siden - men jeg sendte også et par mere reelle ønsker (der ikke var et badekar på løvefødder og en 1000 kroners serum) til min kære mor. I torsdags udkom en ny serie af spændende produkter hos Søstrene Grene - en af mine absolut ynglingsbutikker - og jeg havde, da lige luret lidt i kataloget og fremført lidt ønsker til min fantastiske mor.

Torsdag står hun i så i butikken og stirrer måbende på masserne, der kæmper om hænge-hylder, potteskjulere på opsats og de ovenstående afbillede åkande-lysestager - min mor er sej og kaster sig ind i kampen og griber, det sidste sæt åkander, mens hun kæmper sig op gennem hyldemeterne og får også fat i det sidste sæt af de perforerede hvide krukker, der skal bruges til mine pensler. De utroligt fede krus og vaser er købt på eget initiativ og jeg er evigt taknemlig over min mors ualmindelig gode smag.

Tænk, da jeg vågner torsdag morgen ligger dette billede i min indbakke - godt kæmpet mor! Jeg glæder mig så meget til du kommer!