fredag den 8. september 2017

Postkort fra Zoo


Sidste weekend var jo pænt lun - vi målte 48 grader og Labor Day ferien skulle også blive dejlig varm, så vi fortrak til det kolde San Fransisco og brugte en dag i Zoo. Som faste læsere ved, er jeg ikke super pjattet med dyr i fangeskab for vores fornøjelses skyld - men vi havde en fantastisk dag, og Mathilde elskede det. 


Vi var sågar ude at køre med deres lille tog Puffer - billedet herover er fra inden toget satte igang og Mathilde var stadig noget skeptisk - men hun elskede det, og ville mere tog mere tog - desværre bliver en 2 årig hurtigt meget træt af, næsehorn, pølser og pingvinfodring, så da vi gik hen for at berige os selv med endnu en togtur var køen for lang til, at Mathilde ikke ville forvandles til et skrigende græskar inden vi kom om bord - næste gang Mathilde, næste gang... 

Efter Zoo kørte min eneste ene og jeg rundt i San Fransisco - mens prinsessen tog middagsluren i autosædet - og jeg elsker at køre rundt i byen og glo på mennesker, butikker og bare mærke pulsen og livet. Vi er stadig lidt i syv sind mht til at bo der, men en fed by er det altså.