torsdag den 28. september 2017

Mommy and me dance og en tur i åben vogn

I dag har Mathilde og jeg været til dans for anden gang og jeg elsker det - en del af mig kan ikke helt fatte, at vi lever drømmen i USA og det nu har stået på en hel årrække - det gik lige op for mig i dag, hvor drømme-agtigt det hele er - altså på den der sommerfugle i maven fantastiske måde, ikke den der a-beautiful-mind-måden. Min fuldstændig fantastiske danse-bliv-LA-tynd-lærer trykkede thumbs up til mit danseopslag og jeg tænkte, ååhhh det var også en fantastisk tid dengang hun lærte mig at gå i split, og jeg savner min træning fra dengang. Men nu lever vi en fantastisk tid her med vores lille Mathilde - drømmen og eventyret fortsætter. Jeg må nogen gange knibe mig selv i armen over, hvordan livet bare folder sig ud, nogen gange lidt gråt og brændt i kanten, men for det meste som mange farvet origami blandet med duften af eventyr.

Som i forrige weekend, hvor vi igen kiggede på biler og forhandleren så, hvordan jeg savlede over en lækker kæmpe Mercedes med folde-tag - han snuppede nøglerne og sagde, den er jeres for i dag, bare kom tilbage med den inden i vi lukker og så drønede vi afsted, med autostol og det hele. Taget foldet ned mens vi susede ud på motorvejen og Mathilde skreg af grin. Martin elskede det, og jeg må sige trangen til en bil, der kan folde taget ned ikke blev mindre - masser af dufte og eventyr men praktisk er den nu ikke.