mandag den 18. september 2017

De bedste blogs


OK, det er ingen hemmelighed, at udover at skrive lidt på min egen blog så nyder jeg også at læse andres blogs og i skal da ikke snydes for at høre lidt, om de blogs, jeg nu engang selv følger med i:

1) Marens Blog Humorbloggen
Altså Marens blog er simplethen så sød og sjov, og jeg elsker hendes humor og har ondt af hendes kat - hvis du trænger til et lille smil så klik ind og se hendes skæve streg lidt mørke humor.

2) Nutidens Mor Morbloggen
Nutidens mor er en hudløst ærlig, skæv og meget sjov blog skrevet fra hjertet af en anden mor - der er op og nedtur og vi får det hele med - jeg elsker også Johannes instagram stories, der ofte får mig til at grine højt.

3) Mor i Udlandet Mor-på-eventyr-bloggen
Er en blog af Tine Kaalund, der også er hjemmegående mor i udlandet - hun bor i Dubai med sin lille familie og jeg elsker at spejle mig det, at skulle fungere som mor i en lidt anden kultur - selvom kultur forskellene i Silicon Valley synes minimale i forhold til dem Tine oplever i Dubai. 

4) Emily Salomon Den smukke blog
Emilys blog er skøn, smuk og unik - det er som at bevæge sig ind i et dameblad og når jeg bare trænger til skønhed og ro søger jeg herind. Hun har en sans for detaljer og stil og hendes billeder er altid smukke og med et lidt drømmende filter og glimmer på hverdagen.

5) Julie Bruun Madbloggen
Hvis du har lyst til noget nemt og lækkert så kig ind på Julies madblog - jeg har prøvet flere af hendes opskrifter og de holder, hvad de lover - derudover er hendes billeder skønne og hun har en lille sektion med mad til børn.