tirsdag den 8. august 2017

Weekendens strabadser

Fik slet ikke skrevet om vores herlige weekend i går - fordi jeg var så optaget af at svine diverse sportsgrene til. Nå, men altså lørdag var totalt slappe af dag, vi spiste brunch på http://mayfieldbakery.com/cafe et super hyggeligt og børnevenligt sted trods hvide duge og hipstermad galore. Mathilde og jeg tøffede så rundt i Standford Shopping mall, mens Martin blev klippet og hun er bare så sød. Hun er nu blevet en meget bestemt dame med meninger om alt og tjaa hun ville simpelthen hverken eje eller have noget af tøjet i baby Gap. Til gengæld fandt hun et par orange crocks hun bare måtte eje, dem fik hun ikke. Både hendes far og jeg har meget meget stærke holdninger til crocks, de er rædselsfulde og vi vil ikke have dem i vores hjem! Sorry, hvis du er den glade ejer af et par crocks - men kønne er de altså ikke. Om aftenen tog vi på http://www.aryarestaurant.com/#welcome og jeg fik en af de bedste bøffer jeg nogensinde har smagt! De var super søde på sådan en lidt Monty-Pyton-agtig måde, hvor det hele kom til at virke lidt komisk - men det var lige hvad vi trængte til, et rigtig godt grin, så det var bare super. Bag vores bord sad et par og forsøgte at være meget romantiske. De fik tændt op i ilden i sådan en glas pejs lige ved deres bord og sad som to røde krebs og svedte, mens de stirrede hedt på hinanden. Det lykkedes kun Mathilde at kaste to ting over til dem, og skrige dem ind i hovedet med sin mest skingre stemme et par gange, så alt i alt en stor succes. 
Søndag er der jo morgen yoga i parken kl.8, så jeg travede glad afsted. Der kom dog kun mig og en god dansk veninde —— så vi sad bare og snakkede på vores yogamåtter i solen og nød stilheden og de store grantræer. Vi overvejede kort at stikke af til nærmeste spa og få ordnet negle - men jeg havde ikke helt lysten, da jeg var væltet ud af sengen og derhen. Martin og Mathilde var også kørt efter danske rundstykker - så dejlig ting at komme hjem til. Jeg havde store planer for søndagen, både Mathilde og jeg manglede tøj og Martin ville gerne sidde og læse/arbejde lidt på en cafe. Så vi drog efter morgenmaden afsted til Santana Row nær San Jose. En rigtig hyggelig shopping gade. Vi startede med at finde en masse tøj til Mathilde, som hun kunne lide - blandt andet et par leggings med kattehoveder, der måske ikke lige var forældrenes smag, mens som hun elsker. Så skulle vi bare rulle hende i søvn og Martin kunne sætte sig med en kop dejlig kaffe, mens jeg fandt lidt tøj til mig —- ha ha ha, Mathilde nægtede at sove. Jeg fik mig en hat — men den historie følger lige senere. Klokken 15.00 smed vi håndklædet i ringen og kørte hjem. Mathilde sov hjem i bilen i 45 min og nægtede så at sove mere. Om aftenen spiste vi på Darbar Cuisine —- en af mine absolut ynglings restauranter i Palo Alto, super god indisk mad og en hyggelig stemning. Det er simpelthen så dejligt bare at slappe af og hænge ud med de to søde i weekenden. 
Her sidder Mathilde og charmerer hele restauranten.