fredag den 4. august 2017

Prins Henrik, Masha og en splittet mave

Så fik prins Henrik da virkelig sat Danmark på verdenskortet. Han har med flytningen af sit kommende gravsted, gjort sig selv til verdens-super-first-world-problems-spokeperson! Og altsååå øhh jeg sidder midt i Trump-land ha. Det er ret fantastisk, jeg aner ikke, om det er en royal brandingstrategi eller hvad, men nu ved Amerikanerne da, at Danmark har et kongehus --- at de så synes, Henrik lyder som en gammel spradebasse, må vi jo tage med. Før dette anede ingen hvem de var, selv ikke i Solvang ---SOLVANG --- viste folk hvem, det Danske Kongehus var, hmm nu virkede de butiksansatte måske heller ikke som de skarpeste. Jeg mener, de står jo op og ned af postkort og postere, hvor den royalefamilie viser hele tændsættet frem, så det er nærmest utroligt, at de ikke har undret sig over hvem den udstadsede familie, de blev ved med at lange over disken, egentlig var. Summasumarum er, Henrik, du gjorde det! Du fik alle vores amerikanske venner til lige at skulle spørge os om kongehuset i Danmark - noget der ellers aldrig er sket før!

Noget, der ikke nåede de amerikanske medier - men som igen og igen poppede op på min facebook wall i denne uge, var Masha Vang på en græsplæne i høje hæle, der taler om topskatten?! Det er da et mega sjovt billede?! Forstår ikke helt harmen over billedet, og Masha er da super sjov og skøn. Jeg har aldrig nærmet mig topskat, da jeg boede i det danske, så det har jeg ingen holding til. Men altså Masha er da super sjov at følge gennem sin blog og på instagram prøv lige at smut ind og kig.


Nå, dagen i dag startede jeg hos en bækken-fysioterapeut… Omkring 2 år for sent… Det viser sig nemlig at mine mavemuskler er splittet efter graviditet og fødsel —- woba woba ikke mere træning til mig, og så giver det mere mening, at min mave på den måde vælter frem - altså flæsket i sig selv gør jo også maven blød - men jeg har slet ikke kunne træne den op, det blev bare værre og værre - og faktisk har træningen gjort det værre. Nu har jeg fået er blidt blidt helende program og må slet ikke lave bækkenbundsøvelser den næste tid! Jeg har haft det med mavemusklerne på fornemmelsen og også at hele bækken-ryg-mavesituationen med super mange smerter hang sammen - for et par uger siden besøgte jeg doctor højhæl-evil-smile-sportsmedicin, der gav mig en rygbøjle, der virkelig fik smerterne frem og satte mig på en intensiv bækkenbunds-øvelses-kur, der fik alt gjort meget værre. Allerede efter første behandling hos den nye fys er smerterne bedre, og jeg tror på, jeg kommer rigtig igang med min træning igen! Hurraaa! 
Derudover regner det - men det gør ikke noget for vi har modtaget en kæmpe kasse med bleer, vi kan lege med - god weekend!