mandag den 14. august 2017

Magisk Weekend

Kødboller og giraffer

Vores weekend har været fuldstændig magisk, den har også været spøjs og hyggelig. Fredag aften tog vi ud og spiste pizza og kødboller. Lørdag gik vi ud og spiste morgenmad på vores faste brunchsted Cafe Borrone, der varmt kan anbefales. Derefter gik vi ned i legetøjsbutikken, de har et rum med en masse scootere, cykler, gyngeheste og løbehjul, Mathilde prøvede dem efter tur —- og vi fik med list og snilde købt et styks fantastisk lyserødt løbehjul i fødselsdagsgave til Mathilde - hun er overbevist om, at der er lego i pakken. Så vi er muligvis nødt til at investere i en lille pakke med duplo inden fødselsdagen, da hun nu går og glæder sig over alt det lego ha ha.

Efter middagsluren var vi ude og spise frokost på Mayfield Bakery , der var næsten ingen mennesker og maden var virkelig elendig af en eller anden grund, så tror lige vi holder en pause fra dem. Nå, men den ene af de to grundlæggere af Google sad der med sine børn, må indrømme jeg da lige spidsede ører, da et af børnene spurgte ind til kønsdebatten, der verserer hos google i øjeblikket. Jeg må også indrømme, at jeg ikke anede hvem han er før Martin fortalte det - jeg var ligesom bedre til at spotte b-skuespiller fra cheesy tv-serier da vi boede i LA end til at genkende kendte investorer og grundlæggere af store virksomhedder heri Silicon Valley. Alle er super søde og nede på jorden heri dalen og det er rart i disse lidt vilde tider.

Om aftenen havde en af Martins kollegaer inviteret os til fest. De bor nord for San Fransisco og turen gik over Golden Gate Bridge(Video af os på Golden Gate). Deres hus lå højt i bjergene med udsigt ud over bugten, det var simpelthen så lækkert, hyggeligt og magisk. Hvert rum var indrettet til perfektion og det var som at gå ind i en fantastisk pinterest collage, så smukt og hyggeligt var det. Der var små haver nedad bjerget med glaspejse og ildsteder, der åbnede sig op for Mathilde, der elskede deres trapper og hunden Oliver, og sommeraftenen var lun og lys. Da middagen blev serveret var der dækket op i en have bag huset, der simpelthen lignede, at den var lavet af små feer - der var tændt hundredevis af levende lys og små lanterner lys. Over os hang lyskæder, hvis lys blandende sig med de levende flammer. Bordet var så smukt dækket og der var lagt tæpper ud på stolene, til dem der trængte. Mathilde var yngste barn, med 19-20 år op til næste "barn", men hun satte sig frisk for bordenden og gik igang med maden. 

Søndag stod den på brunchgæster herhjemme, så Mathilde og jeg brugte morgenen på at få hjemmet til at ligne noget, der ikke havde været gennem et større jordskælv for nyligt, mens Martin købte ind. Martin stod for det meste af maden - dvs. jeg stod for croissanterne, de blev ikke helt som jeg havde forestillet mig. De skulle ellers bare ud af pakken, rulles og ind i ovnen - jeg glemte lige det der med at lade hæve inden ovnen, så de var meget små og tætte. Martins del af madlavningen blev fortræffelig. Vores gæster har en lille dreng på Mathildes alder og de hyggede sig helt vildt med at gemme sig mellem de små buske i vores have. 

Efter middagsluren brugte vi det sidste af eftermiddagen på at ligge ude på tæpper i haven og spise gulerodskage og nyde hvor dejligt vores liv er lige nu.