torsdag den 17. august 2017

Instagram love


Lad mig sige det lige ud - JEG ELSKER INSTAGRAM! Jeg deler rigtig meget derinde og jeg foretrækker også instagram langt over Facebook, der altid efterlader mig med sådan en lidt tør og brun-rød-smag i munden af galde og håbløshed efterhånden. Men jeg er lidt i tvivl, om jeg deler for meget, om jeg bør gøre min konto privat, eller om jeg bare skal tro på verden er god og fin. Der kan jo sagtens sidde en eller anden klammo og kigge på de søde feriebilleder af Mathilde. På den anden side, kan man jo langsomt blive deprim og paranoid af at tænke på det. Jeg har valgt at have kontoen åben lige nu og så blokke dem, der virker lidt sære - som russiske damer i meget lidt tøj, eller små piger i burkaer med maskingeværer i hænderne, eller mænd over 50 med lidt for mange jagttrofæer bag sig. 

Jeg elsker billederne på instagram, det polerede, det pæne, alt det mad der serveres i flotte farver i dybe skåle, de smukke kroppe, de smukke hjem, de smilende børn med perfekt hår og rent tøj, alt det lækre design. Jeg er ked af det venner, men jeg elsker bare at dykke ind i Instagrams verden af perfekthed og detaljer --- jeg går faktisk med grumme tænker, om at u-følge et par venner, der sviner mit feed til med lidt for mange billeder af forfejlede lasagner og hverdagsbørn i crocs! Sorry friends - jeg skal nok like jeres billeder på Facebook - men lad mig beholde mit polerede verdensbillede på Instagram. Jeg gider ikke tænke på bunker af vaske tøj og kødsovs på Instagram. 

Verden er fyldt med atombomber og gamle mænd, der kvækker op om begravelser i Frankrig og racisme i USA. Faktisk er jeg gået så død i Verden og nyhederne, at jeg i sidste uge oprettede et abonnement på ELLE! Jep, ikke mere New Yorker eller Nature til mig - Jep, jeg planlægger faktisk at opsige vores Nature-abonnement og The New Yorker røg, da Mathilde kom - dens artikler er simpelthen for lange og træge til ammende mødre og småfolk i huset. Jeg gider ikke mere dommedag og globalopvarmning - hvis jeg skal læse om det, skal det være fra en lækker her-er-bære-dygtigt-mode-på-budget-vinkel og ikke Mathildes-børn-kommer-til-at-brænde-op-i-ørkenen-vinklen. Velkommen Elle og nu vil jeg lige ind og rydde lidt op på Instagram... Hvis du vil se mit polerede liv så kig her: https://www.instagram.com/majasofiekristiansen/