onsdag den 23. august 2017

Husmor nu med rengøring, god gartner og næsten kold hvidvin

Ja, det er jo ingen nyhed, at jeg elsker at kunne have Mathilde hjemme, mens jeg arbejder og studerer. Men mine splittede mavemuskler og det at hold hus (og barn bogstaveligtalt), har jo resulteret i en sur og gnaven mor, med konstant ondt i ryggen. Derfor har jeg fået et par søde damer til at komme hver anden uge og lave en dybderensende behandling af vores hjem - og jeg elsker dem! 

De to damer kan skille komfuret ad, på måder jeg aldrig havde troet muligt, og få krummer ud jeg end ikke havde fantasi til at forestille mig kunne sidde i sprækker og revner. De kan også få alt det sorte ud af rillerne på badeværelset og så modvirker de demens hos Martin ved at flytte rundt på alle hans ting i skabet på badeværelset. De er også utroligt søde og smilende og taler ikke særligt godt engelsk - men med mit dansk og deres spansk, når vi et stykke (dog kan jeg ikke helt få dem til at lade Martins skab være - og det er jo trods alt dejligt, at de gør det rent indvendigt). 

Vi er også så heldige, at vi har fået en helt fantastisk gartner her i foråret, før klippede de altid roserne ned lige før de sprang ud - jeg tror, det var fordi, den tidligere gartner ikke synes, roserne skulle gro op over vores vindueskarme - og igen var sprogbarrieren lidt tricky. Men, aldrig har roserne stået smukkere end nu, og han er også sød og smilende og vinker altid og laver ansigter til Mathilde. 

Lige nu sidder jeg i vores dejlige have og nyder solen, så nu mangler jeg bare et glas næsten koldt hvidvin og en fodmassage og måske, at Martin også sad her - så er det faktisk ganske tæt på lykken.