tirsdag den 15. august 2017

Game of Thrones


OK, vi er altså lige nødt til at snakke om verdens bedste TV serie, der lige nu ruller over skærmen på HBO! Hele grunden til vi i vores hus vælger, at have HBO! Sorry Lise Nørgaard, men Matador er blevet overgået. Game of Thrones er så genial, jeg ved slet ikke, hvor jeg skal begynde - jeg elsker den serie! Lige fra første afsnit har jeg bare været helt solgt, og jeg kan slet ikke få nok. Skuespillet, kuliserne, storytellingen det hele fanger mig bare ind og jeg glemmer tid og sted - jeg glemmer Trump og atombomber, slankekure og krummer under spisebordet, og jeg nyder bare at se historien folde sig ud foran mig. 

Hmm, mon vi om 10-15 år sidder og griner over kvaliteten, som vi i dag gør lidt over Jurassic park, eller vil serien for evigt være hellig og genial som de gamle Star Wars film og før nævnte Matador? Jeg håber, den forbliver en klassiker og jeg glæder mig at opleve universet igennem virtuel reality! Jeg har bare lyst til at skrive en helt masse mere om serien - men så ødelægger jeg måske noget for en læser, der overvejer at give serien en chance —- gør det!