søndag den 2. juli 2017

Mathildes ønskeseddel

Birthday 2 years old

Birthday 2 years old by maja-sofie-kristiansen on Polyvore


Så er Mathildes veninde Anna blevet 2 år sidste søndag og nu bliver prinsessen selv snart 2 år - og det er slet ikke til at forstå hun bliver så stor. Hun kan så meget, snakker som et vandfald og har sin helt egen meget stærke holdning til det meste i det lille hjem. Hun er så fantastisk og vi elsker hende så ubeskriveligt meget.

Hvad kan hun lide? Hvad ønsker hun sig mon? Er jeg nu blevet spurgt om et par gange nu og Martin og jeg tænker jo også i gaver, og tjaa hun elsker at kravle op i ting (specielt dem hun ikke må), og hun elsker at gynge - så hvis budgettet var til det ville hun nok få en gynge i stil med denne her med stativ ha ha:


http://www.lasiesta.com/JOD70-44/#close 
Hun leger også rigtig meget med duplo-klodser og er virkelig begyndt at lege rolespil med lego-dukkerne, og så er hun stor prinsesse fan så noget i stil med dette Ariel link eller dette Askepot link ville også vække glæde i det lille hjem. Hun er også begyndt lidt på udklædning, og klæder sine dukker af og på, så udklædningstøj og dukketøj ønsker hun sig også tænker jeg. 
Mathilde leger også meget med modellervoks og tegner og farver, så ting som disse vil hun også blive rigtig glad for eksempelvis modellervokssætlink eller Pony-modellervokslink.Men ellers elsker Mathilde "Sofia the first" filmene, hun elsker bøger og bogstaver, så bøger som denne er lige sagen Sofia bog link eller alfabetkort som disse Kort link (de er da bare så flotte). Hun elsker også at se Mumi, så bøger, danske dvder med mumi link, spisesæt (hun mestrer porcelæn nu) eller en mumi-bamse vil hun elske. Tøj kan hun jo også altid bruge uanede mængder af, da hun vokser som ukrudt, spiser jordbær konstant og lige skal ned og mærke hver en pyt på vejen. Hun er lang og smal så de mærker hun passer bedst er HM, Mini Boden link og Tea link.