søndag den 9. juli 2017

4. Juli med hvidløg på

Nææ lige nu har vi besøg af en fantastisk veninde fra Århus og hendes familie - de er her en hel måned, så vi har hygget spist ude og inde og bare nydt at hænge ud med dem. Den 4. juli blev selvfølgelig også fejret sammen og vi gik i parade gennem byen og grillede efterfølgende. 

I går kom nogle andre venner ned fra Oregon og igen var det bare hygge - og i dag fik jeg en hvidløgspizza, så dunsten står mig ud af ørene - i eftermiddag skal jeg hen og møde en af Mathildes små veninders lillesøster for første gang, og jeg må holde vejret for ellers er det synd for den lille med alt den hvidløgslugt. 

Vi bor ikke så langt fra hvidsløg-country, man kører igennem det på vej fra LA og herop, her vokser i tusindvis af hvidløg og hele området er konstant indhyllet i lugten. De sælger alt fra hvidløgshatte til hvidløgsis --- lige nu er det bare mig der lugter og jeg kan næppe putte min ånde på dåse og sælge den.