torsdag den 15. juni 2017

Mor, hvordan gjorde du?Nå, jeg fik da lige min mor til at græde da vi var i Danmark. Når jeg sætter mig i et fly er det altid med bevistheden om, at vi nok dør deroppe! Jeg er også kendt for at være sådan ret direkte - så jeg spurgte min mor, om hun ville tage Mathilde ind og sove sammen med hende, hvis Martin og jeg gik hen døde. Min mor var ikke lige klar på det spørgsmål - men pyha specielt efter episoden med den smadrede klapvogn, bliver tingene da lige vendt i hovedet og jeg kom i tanke om det igen. Mathilde er jo vant til at sove i smørhullet hos sine hippie-forældre - så du tager hende med ind i din seng ikke mor? Og jeg håber aldrig nogensinde, hun bliver tvunget til at spise op, men lære at lytte til sin krop og sige fra når hun er mæt, fik jeg da også lige tørret af i min mor. Det er virkeligt ikke noget jeg vil gå på kompromis med, det med at spise op - det fik min mor også at vide, hun skulle sørge for, hvis flyet faldt ned og kun Mathilde overlevede - og så kørte vi til København. Min mor er vant til mig - hun kalder det transport-angst - men jeg var nok lige lidt for direkte. Tænker tit over hvordan min mor var, da jeg var på Mathildes alder. 

Mor, hvordan gjorde du det, da jeg var barn! Fuldtidsjob, kæmpe hus, ti-tusind kæledyr, en hest i køkkenet, løb, båd, travtræning!? Jeg husker altid vores hus som pinligt rent og så kan jeg huske i luede i haven så den strålede, nej hvor i luede. OK, den blev omlagt til græsplæne, da båden kom - men alligevel. Jeg går hjemme i et lille bitte hus, jeg har gardner, og en sød nanny en gang om ugen og jeg er ved at overveje rengøringshjælp! Jeg synes, der er krummer overalt, og sand --- alt det sand vi slæber ind i vores sko, jeg forestiller mig nogengange, hvordan vi langsomt tømmer sandkassen ovre på legepladsen og flytter det hele ind mellem vores gulvbrædder. 

Mor, du må have en eller anden hemmelighed - frem med den??? Svigermor må også godt byde ind og tænk - hun havde jo to små børn på samme tid???

I øvrigt skulle der nu være bestilt en ny klapvogn til os fra den meget knuste og søde dame, der bakkede ind i os.