søndag den 4. juni 2017

Hattedame og farvel til åben vogn

Det skal ikke være nogen hemmlighed, at jeg elsker store hatte og det der mystiske Hepburn-look. Nu er jeg så selv blevet en rigtig hatte dame, og det hedder hatte eller slør resten af livet. Jeg havde en tid hos min dermatolog, dagen efter vi kom tilbage fra Danmark - jeg har haft et lille sår på kinden der ikke vil hele. “Det er kræft!” siger hun så - og ville ikke lade mig gå før det var fjernet. Så jeg måtte ligge kind til og heldigvis havde vi en pose yoghurt snacks til at holde Mathilde beskæftiget. Hatten ovenfor er en gammel sag og dens skygge er alt for smal ifølge lægen - kasketter er for smalle - det skal være kæmpe møllehjul som man ellers mest ser på film. Jeg er glad for, jeg i den grad elsker hatte for nu skal der jo rigtig hat-i-den. 

Jeg fik også en noget speciel solcreme med fra lægen og venter en ladning solcreme mere på tirsdag med posten og så hedder det bare ingen sol i ansigtet mere…Resten af livet… Jeg skal nok ind og have det fjernet igen og igen - for man kan ikke lave et dybt snit i ansigtet lige oven på knoglen. Jeg har altid hadet at sidde i solen og bliver så let skoldet - og nu er det helt heldigvis helt slut med det. Jeg har altid følt mig så krævende, når jeg ville have hat og skygge - men nu er det pludselig med livet som indsats på en hel ny måde. Martin og jeg har ellers gået og snakket om, at købe en bil med folde tag - og det er fuldstændigt lagt på hylden, da det bliver for let lige at glemme hatten og få et par timers sol. Nu bliver hattesamlingen istedet udvidet og solcremer indkøbt i store mængder. Det fylder en del lige nu og derfor har jeg nok ikke helt fået beskrevet Danmarksturen helt så grundigt som den fortjener, men lige nu handler det meste om at få nogle gode solvaner her i huset (jeg synes nu, vi har været ret gode med cremen - men nu bliver vi fanatiske). Nå ja, og så fylder det jo også lidt, at Martin starter på et nyt spændende job i morgen :)