lørdag den 24. juni 2017

En wasabi tee arti

I sidste weekend var det farsdag og Martin bestemte alt på den dag - og han bestemte, at vi skulle i zoologisk have! Det var så magisk og fantastisk og Mathilde elskede især raffe=giraffen. 
Faktisk var weekenden bare super hyggelig og fantastisk - med lækker mad, godt vejr og masser af kærlighed. 

Mathilde har så mange sjove ord, jeg prøver at holde fast i dem og bliver stolt men også trist, når hun glemmer dem igen til fordel for det "rigtige" ord - her kommer lige et par: Wasabi er rosin, sui er alle citrusfrugter (fordi jeg kalder citronen sur, når hun bider i den), Sui er også Siri på telefonen, buk=er bukser, Trump= den er tom, strømpe, eller Trump (som hun nu genkender på billeder :( ), hun spørger alle "Er du OK?", og råber gladeligt "hej!"

I zoologisk have er jeg dog hippie nok til mentalt at gå rundt og undskylde overfor dyrene, at vi holder dem indespærret - jeg synes virkelig, det er synd.  Det skal siges, at SF Zoo virkelig er meget formidlende omkring dyr overfor børnene og gør et stykke vigtigt bevaringsarbejde - men så kom Martin med spørgsmålet om, det nu var OK at ofre en for fællesskabet. Det værste jeg kan forestille mig er at komme i fængsel - og jeg tænker på aberne, der sidder der et helt liv bag glasset og bliver bevaret. Hvis nu Donald får kørt planeten ud over kanten, og han og jeg på mirakuløsvis ender som de sidste to individer tilbage på planeten, og en flok aliens kom ned og ville lave bevaringsarbejde på menneskeheden og satte os bag glas i et bur ---- hmm så ville jeg måske ikke tænke homosapiens som så bevaringsværdige alligevel...