fredag den 2. juni 2017

Danmarksturen i grove træk

Flødeboller, morgenbrød og smør - beskriver meget godt, hvad jeg oplevede mest af. Dog blev der også tid til lidt besøg og byvandring.

Vi fløj med SAS i et stræk fra San Fransisco til Danmark (og omvendt hjem). Det er altså helt fantastisk ikke at have nogen stop - det havde jeg ikke troet ville betyde så meget for os som det gjorde. Mathilde klarede flyveturen så flot - vi havde købt en lille dukke, en bog med klistermærker, hendes ynglingssnacks, og Martin havde downloaded hele første sæson af Sofia the First (hendes ynglings tegnefilm) og vi fik nærmest ikke brug for noget af det. Vi havde med vilje ikke planlagt særligt meget i Danmark, da vi ikke helt vidste hvordan Mathilde ville klare jet-lag osv. men hun klarede det hele så flot.

 Vi fik besøgt bedsteforældrene, hun fik leget med faster Maiken og onkel Sam, og vi fik også rigtig travet Århus tyndt med en klapvogn mormor havde fundet brugt. Vi fik mæsket os i and, flæskesteg og leverpostej lavet af bedstemødrene, og jeg fik fortæret masser af pålægschokolade og flødeboller. Mathilde var ikke så vild med det danske køkken og tabte sig på turen, mens jeg tog tre, ja du læste rigtig TRE=3 kilo på! 

Nu står den på motion og salat for mig. Det hårdeste ved at komme hjem igen er, at Mathilde savner sine bedste forældre nu og snakker om momo, mofaa, fafa, famo, moken (Maiken) og Be-Sam (uncle Sam) - hun drømmer også rigtig meget om dem, og specielt om mine forældres hund, hun vækker mig tit og snakker så meget om dem om natten, at jeg også er begyndt at drømme om dem (i går nat drømte at jeg sagde ja til at løbe et halvmarathon for min svigerinde, da hun lige havde fundet ud af ventede sig!!! I drømmen var jeg dog realist nok til at indse, jeg næppe ville kunne gennemføre uden træning og stod så i noget af en kattepine, da jeg havde lovet at løbe) nå nok om drømme. Det bedste ved at komme hjem, er at Mathilde blev så glad, hun havde tydeligvis savnet både babysitter, vennerne og alle sine ting. Vi glæder os dog allerede til at skulle afsted igen, nu må vi hvornår det bliver - foreløbig glæder vi os allermest til besøg fra Danmark :)