lørdag den 27. maj 2017

Gråd, søvnløshed og søløver

Før vi tog afsted til Danmark var jeg til møde på Berkeley, hvor jeg jo er ved at studere creative writing - mødet var om noget andet - men en computer fejl har slettet data om min person, så pludselig er det meget spændende om jeg kan få credit for mine eksaminer - det har medført lidt søvnløshed og en smule spænding, da jeg jo ellers kun manglede en eksamen for at være færdig. Martin tog fri om formiddagen for at holde den lille tyl med selvskab og de gik ud og udforskede Berkeley, mens jeg sad i møde.
Så kørte hele familien ind til downtown San Fransisco, hvor faderen jo har sin daglige gang, mor og barn gik på shopping mens faderen passede sit job. Dog var barnet ikke helt indstillet på shopping, faktisk var hun meget negativ, hver gang moderen fordybede sig i et tøjstativ eller en hylde med thermo-poser, der ellers var til fly-snacks til flyveturen over Atlanten. Vi forlod flere butikker med skrig og tåre. Barnet nægtede også pure at tage en lur, det er vel ellers de færreste, der bliver forsøgt trillet i søvn i cirkler rundt og rundt om Union Square.  Vi besluttede i stedet at gå ned til vandet og se på søløver. På vej nedad Market street kom en stakkels hjemløs mand meget tæt på Tilde, og skreg hende ind i hovedet "SHOW ME THE MONEY!". Hvilket på en måde jo var meget passende efter som vi jo gik i The Financial District, Tilde kviterede ved næsten lige så højt at skrige tilbage "ARE YOU OK?", hvilket jo egentlig også var på sin plads... Nå, nu er far og datter returneret med rundstykker til mit hjembragte pålægschokolade - så jeg må lige skrive om Danmark senere - god morgen herfra!