lørdag den 8. april 2017

Weekend


Så er det weekend og jeg hænger ud med familien — dvs. Tilden sover og gemalen har sneget sig en tur på kaffebar for at arbejde lidt. Vi har været ude og få brunch, en tradition, der tages meget alvorligt herhjemme, vi er altid ude og få brunch i weekenderne eller den hentes af lillen og faren, mens moderen får lidt tid til selvpleje eller opvask ha ha. Jeg skal lige genfinde mig selv ovenpå det her skrive-halløj — jeg venter jo spændt på karakteren, så må vi se om jeg kan holde kursen. Jeg har brugt relativt meget tid på drømmehus-søgning på det sidste, en sport jeg ynder at dyrke, jeg har netop fundet den fedeste lejlighed i Oakland, ville bare gerne placere den i San Fransisco og så holde prisen på under 700.000$ så var den perfekt ha ha og måske lige have et frimærke af en have så Tullen kunne beholde sit badebassin. Menlo Park er en smule for landlig til min smag, men jeg kan ikke finde ud af om San Fransisco bliver en smule for spændende til min smag specielt nu, hvor vi har en lille logerende, der jo også skal kunne lege. Jeg savner Århus, der jo både havde stemning af land, strand og skov— men også havde et par cafer og lidt byliv at byde på. Nå nu kalder lillen på sin mor og gemalen er vist allerede på vej hjem fra kaffe og arbejde :)