mandag den 10. april 2017

Tænkeren og Mathilde


På vores gåtur i dag mødte vi min usandsynlig søde yogalære og jeg måtte gå til bekendelse og indrømme, at min manglende tilstedeværelse igår jo skyldes et vist natligt serie-indtag af Big Little Lies henover weekenden. Hun er simpelthen så sød-- jeg gik og forsøgte at få Mathilde til at sove, og hun spurgte, om hun ikke lige skulle vise mig lidt rundt på Stanford, så det gjorde hun. Det viste sig hun faktisk har ageret tur-guide for en russisk delegation en gang. Jeg var bare dybt uvidende om vores nabo-universitet grænsende til det pinlige! Jeg anede ikke, at der var en familien Stanford bag, og nu fik jeg set deres monumenter og kaktushaven og et par museer. Her er Tylten, der kl.14 stadig ikke sov, ved siden af, hvad de på museet kaldte, den originale "Thinker" --- oprindelig hed han, "The Poet". Nu sover Mathilde, mens jeg skriver og indhalerer en snickers lydløst i skyggen.