torsdag den 6. april 2017

Tilbage på bloggen


Nå, der har jo været lidt stille på bloggen—jeg er næææsten færdig med dette semester, og pyha det trak godt nok tænder ud. Specielt den sidste uges tid har virkelig været hård. Martin har været i Seattle og jeg har skulle aflevere stor afsluttende opgave— og vore søde barnepige blev mega syg og havde selv eksaminer oveni, så jeg var helt alene—Pyhaa! Men med hjælp fra den altid fantastiske Martin, Goodeggs og søde venner, gik det hele alligevel, jeg fik afleveret opgaven, og jeg fik da også puttet noget nogenlunde fornuftigt mad i både Mathilde og jeg (vi har også spist hos gode venner ;)), og vasket vores tøj og sådan… Denne uge har jeg bare meldt fra til alt hvad der hedder musik, gymnastik, yoga, legestuer osv. Og i dag har Mathilde 100% fået lov til at bestemme hvad vi skulle lave, dvs. vi har fået kanelsnegle til formiddagssnack og primært leget fangeleg eller gynget på en fin hest, hun har lånt af sin gode veninde Anna. I morgen komme babysitteren igen, og så skal der lige styr på alle de bolde, der er blevet tabt i de sidste par uger. Mathilde er vokset ud af autosædet, og vi har også lige en Danmarkstur i maj, der skal planlægges minimalt, og nå ja nogle lidt vilde beslutninger om, hvor vi egentlig gerne vil bo (inde i SF eller herude i provinsen), der skal træffes i de næste måneder. Så der er nok at se til, jeg skal også vælge retning for efterårssemestret, som jo er mit sidste inden jeg står med mit certifikat i hånden! Det er vildt, der kun er et fag tilbage før jeg er færdig som certificeret skribent.