torsdag den 20. april 2017

Spøgelser og knækkede tænder


Så sidder jeg lige og er lidt rørt mens jeg nyder de lyserøde blomster og spiser jordbær -- vores rigtig gode danske venner her, der har en datter på Mathildes alder, har lige været forbi med blomster, bamse og blød kost til frøkenen. Hold fast, hvor er jeg glad for de venner vi har! Tylden tog et fald med hovedet lige ned i wc-kummen i går og så videre ned i gulvet. Hun blev helt slap og blødte helt vildt ud af munden - jeg var super cool, fik ringet til lægen og fik instrukser og fik ringet besked ind til tandlæge --- så fik jeg fat i Martin, og her stoppede min coolness lige et par minutter - hulkede ind i røret, at Mathilde var OK, men havde slået hovedet. Mathilde begyndte at græde igen, da havde hun nok grædt i en 45 min og var netop stoppet. Martin kom hjem til os og tog med til børnetandlægen, hvor vi fik tid med det samme, faktisk var han med i røntgen og sad efterfølgende med prinsessen liggende på maven i tandlægestolen. 
Tandlægen var super fantastisk og Mathilde fik sin første is --- sukkerfri --- dernæst kørte vi til Palo Alto, hvor hun fik mere is, denne gang med både fløde og sukker. Hendes fortand er knækket og det giver hende et lidt frækt og chamerende smil --- men jeg krydser godt nok fingre for, at hendes tænder ikke bliver blå!!!

Der udover har min mormors spørgelse været på spil. Min mor sendte mig en pakke med gammelt malergrej til mine kunstværker og da jeg sad og åbnede en af æskerne, faldt denne ring ud. Min mor kender intet til ringen. Den har faktisk været væk i lidt over 10 år! Den var en gave fra min mormor, som døde sidste år, og jeg har gået været lidt trist over, at vi snart skal til Danmark og hun ikke er der. Jeg vidste bare, hun er typen, der ville komme tilbage og spøger. Ringen gjorde mig bare rigtig glad og mindede mig om, at alt nok skal gå. 

Ellers har jeg lige skrællet gurkemeje til aftensmaden, så tre af mine fingre er gule --- faktisk er en af mine fingre stadig også lidt lilla i revnerne efter jeg i tirsdags lavede lilla kartoffelmos, med lilla kartofler. I dag er jeg er også kommet til at snappe med det meste af min nipple fremme (bag Mathildes hoved dog), og jeg har snart spist alle de jordbær, der var ellers var til Mathilde når hun vågner, så dagen går derud ad. Nååå pyt, nippelen blev kun delt med venner og er det ikke det snapchat er til? Sexvideoer og billeder man helst ikke vil konfronteres med? Mine fingre bliver forhåbenligt kødfarvede inden Danmarksturen, og Mathilde må smage noget af alt den fantastiske blødkost vores vidunderlige venner kom forbi med. Er så taknemmelig for alting lige nu! Nu vil jeg lige gnaske på de sidste jordbær inden prinsessen vågner fra luren :)