onsdag den 26. april 2017

Living room dreaming

Living room

Living room by maja-sofie-kristiansen featuring black furniture

Vi har stadig ingen sofa og jeg drømmer jo lidt om om en! Sådan en lysegrå lidt modernistisk en som Mathilde rigtig kan tørre sveske-fingre af i så det rigtigt kan ses. Jeg har også forelsket mig i ideen om en hængestol, det var en forelskelse, der begyndte da vi var på ferie i Key West og jeg kom til at gå ind hos en hængestols-sælger, der er noget meget trygt ved at sidde og gynge i en lille bobbel. Martin fik mig dog overbevist om, at det nok blev svært at få en kæmpe flet stol og ikke mindst stativet til at være i kufferten. Drømmen og stolen lever dog stadig :) Vores stue er lidt dumt indrettet lige nu - så der er ikke rigtig plads til sofaen - men altså... Hvor der er hjerterum kan man vel altid lige finde plads til en sofa eller hvad?