onsdag den 12. april 2017

Gyngehest med sang

Rocking Horse Board

Rocking Horse Board by maja-sofie-kristiansen featuring storage bins

Vi har lånt en gyngehest, en forfærdelig og fantastisk gyngehest med en mund der bevæger sig, mens den synger en skinger sang om at være en gyngehest. Mathilde elsker den! Vi lånte den af søde venner, mens Martin var i Seattle og jeg har været glad for distraktionen og alle de gange Mathilde har danset rundt om den og klappet den... Men jeg er også glad for den ikke skal blive boende, dog føler jeg mig lidt som verdens dårligste mor, over at hun ikke har en gyngehest. Jeg har kigget lidt rundt på nettet og som i ser ovenfor er det jo nemt at finde ting til Mathilde--- gyngehesten ovenfor er dog noget lille i det til vores efterhånden meget høje 1,5 årig. Jeg synes ikke rigtig, jeg kan finde en et elegant trædyr til prinsessen, men måske når vi nærmer os hendes fødselsdag :)