tirsdag den 25. april 2017

Bryllupsdag, Monterey og boble-fish

Livet er altså lidt fantastisk, og alle de små ting får mig til at smile. Martin fik på en eller anden måde, (host host, jeg fik vist sagt noget med en snarlig bryllupsdag) bildt sig ind, at 7 årsdagen for vort fantastiske bryllup var i fredags, så han kom tidligt hjem --- faktisk så tidligt, at tyllen og jeg lå på et tæppe i haven og slikkede chokoladeglasur af fingrene og troede, der var timer til han kom. Der var både bestilt og afbestilt bord igen i hans planlægning, men vi gik ud på en helt fantastisk date og fejrede vores syv år sammen som mand og kone, lidt for tidligt men ikke mindre dejligt. 

Lørdagen gik med træning, brunch, og en tur ind til San Fransisco - og lidt arbejde bare sådan lidt for lige at holde sig igang. Vi var et smut forbi Martins kontor og jeg er temmelig jaloux på den fri-snackbar, der fylder en hel væg! Nå jeg fik hapset mig et par kringler og lidt mm's, mens Mathilde snuppede sig lidt vingummier af øko-saftevand og alfelatter. Jeg tror, altså helt ærligt ikke jeg kunne administrere at arbejde så tæt på så mange lækre snacks! 

Søndagen stod i fiskens tegn med en tur til Monterey's fantastiske Akvarium, hvor Mathilde fik set alle de boble-fish og oddere, hun kun drømme om. Hun var vild med akvariet og jeg havde faktisk troet, hun ville være lidt for ung endnu - men hun elskede det. Vi kom også ud til havet og klipperne og fik den der Big-little-lies-feeling, og afsluttede søndagen med et lækkert aftensmåltid på ynglings gastro pubben in Santa Cruz.  Jeg er ret vild med den lidt mere rå kyst her i det nordlige Californien, og helt ærligt, hvis du ikke har set serien endnu, så er det altså bare at komme igang :)