torsdag den 9. marts 2017

Helkrops-forskrækkelse


Vi har nu fået helkrops-spejlet frem igen og Mathilde elsker at lege med det. Hun skændes, griner og synger med sin spejlven, det er virkelig sjovt og hyggeligt. Hvad der er mindre sjovt er, at jeg nu kan se min fulde figur igen. Jeg har faktisk ellers helt kunne undgå det efter fødslen og indtil nu. Da vi ellers kun har spejlet over vasken i badeværelset, i det undgik jeg ligesom fra halsen og ned. Da vi endnu boede i Seal Beach og jeg havde et stort spejl, havde vi så travlt, at jeg ikke rigtig kiggede. Og faktisk når jeg børster tænder her, har jeg aldrig kontaktlinser i alligevel, og jeg kan ikke genkende Martin ved siden af mig i sengen uden briller eller linser. Så jeg har faktisk ikke rigtig set mig selv fra halsen og op heller i et års tid. 
Hold da helt &%€& tænkte jeg! Nu hvor jeg rigtig har fået stået og kigget efter - vi har jo intet badekar, så det har været småt med facials og hårkure (som i NUL). Det gik op for mig, at jeg heller ikke er blevet klippet i over et år! Nå, det går da meget godt med håret alligevel. Jeg har kunnet svinge mig op til at fedte mig lidt ind i kokosolie her og der - og det elsker håret åbenbart. 
Men fødselsdellerne skal altså væk NU og jeg har købt et par ansigtsmasker, der skal prøves - og håret ved jeg ikke lige måske en kur - men overraskende nok synes jeg faktisk ikke engang det trænger til noget. Jeg vil heller ikke give Mathilde et billede af man ikke skal og kan elske sig selv som man er - men hold da op - efter vinterens forkølelser og for lidt søvn er jeg altså lidt grå og slatten i betrækket… Nu er det heldigvis 2017 og vi kan begynde forfra og give os selv lidt selvforkælelse og en gang læbestift.