onsdag den 21. december 2016

Jul i det lille hjem

Så har vi fået juletræ i det lille hjem. Mit semester er slut, jeg venter på endelig karakter - men tror da det nok skal blive top karakter. Tænk nu har jeg en næsten færdig roman bom bom. Martin kom hjem med træet i går og bar det om til hoveddøren, så Mathilde selv lukkede det ind. Hun nyder at putte pynt på og tage den af igen. Så nu er julen endelig rigtig flyttet ind hos os :) I dag har vi bagt en helt masse - Maj og Anna - to andre med danske aner - kom til kagebagning og de havde da lige et par ruller dej med også! Børnene hyggede og pillede pynt af træet og spiste dej og vi fik bagt en mere end vi næsten kan nå at spise. Nu mangler jeg blot at sende de sidste julegaver - undskyld, men det bliver først efter jul. I morgen skal Martins købes, jeg håber de har det jeg har planer om - ellers må der tænkes hurtigt ha ha. Nå tilbage til at tørre dej op, hvor er det fedt Mathilde og Anna hygger sig så gevaldigt.