onsdag den 14. december 2016

Gråd, Bananer og Juletræer

Så er det blevet december. I dag var sidste dag i min novel-class - meget trist, men også rart at blive færdig - pyha, det er lykkedes os alle at skrive det meste af en roman henover efteråret! Ret vildt! Nok derfor bloggen har været lidt stille host host. Der mangler jo stadig meget, et par kapitler her og der og retning af og tusind gennemskrivninger - men nu står skelletet her og stråler. Jeg skal så også lige have oversat min roman til dansk. Mit engelsk er ikke godt nok til jeg selv, kan rette det.

Nå, men ellers går jeg leder efter juletræ har ikke fundet et til under 1000 kr og det nægter jeg altså give - har kig på IKEAs plasticmodeller, efter min svigermor nævnte dem - men de er udsolgt overalt på halvøen :( Jeg går også og er sært jule-emotionel (nej mor, jeg er ikke gravid!). Da vi var til holiday-musik i går, var der lige en mor, der sneg sig ind og overraskede sin datter, der ellers var afsted med nannyen. Jeg måtte virkelig tage mig sammen for ikke at tude. Jeg var ellers lige kommet over, hvor søde Mathilde og en lille dreng var, da de legede. Måske er det julen, der spiller ind. Men det er som om mine emotioner er 10-doblet efter at have fået Mathilde, jeg mener, jeg plejede, da ikke at tude over vaskepulverreklamer?! Derudover, er jeg dybt imponeret over, at Mathilde spiste en HEL banan efter musik OG bad om mere - hun fik den halve pakke rosiner, jeg havde i lommen, der endte de fleste godt nok i klapvognen. Men jeg mener en HEL banan! Og det var ikke en lille en, men en kæmpe banan, og sådan efter en god gang morgenmad! Billedet ovenfor er mig, der forsøger at tage et nuttet julebilledet, mens hun propper sig med banan. Banan-Juletræ 1-0.