fredag den 25. november 2016

Efterår og kalkuner

I dag er det faster Maikens fødselsdag hurraaa, og det er Thanksgiving-weekend på det Amerikanske kontinent, så vi nyder 4 fridage sammen - jeg har fået bestilt de første julegaver host host. Næste år vil jeg være i lidt bedre tid… I går tog vi ud og spise - vi blev lidt overraskede, for i Sydcalifornien havde alt åbent på Thanksgivingsday, men her i Silicon Valley måtte vi lede længe efter en restaurant, til mit held havde en af mine ynglingssteder valgt at holde åbent, så der fik vi en dejlig frokost. 
Bloggen ligger lidt stille, det er vist symptomtisk for 2016, men den er ikke glemt, jeg har bare travlt med studier og den lille søde, og den høje søde, og alt det sjove vi laver her i det kolde nord. I dette semester er det meningen, at jeg skal skrive en hel roman, det når jeg nok ikke men er nået et godt stykke på vej, så det er fedt! 
Nå må tilbage til livet på kanten af Silicon Valley - Happy Thanksgiving!