torsdag den 10. november 2016

Den orange mand fra helvede

Ok, så fik Silicon Valley noget af en mavepumper! Ikke lige det valg vi havde regnet med, vi har nok gået rundt i lidt af en Bernie/Hillery boble her i the Bay area og ikke lige regnet med at Trump kunne vinde, men det gjorde han. Mange i min mødregruppe græd og jeg er vist selv lidt i chok. Nogle har spurgt om vi flytter til Danmark efter det her, og det har vi ingen planer om. Jeg mener, vores liv er jo her for nu, dermed ikke sagt, at vi ikke vender til det kolde nord en skønne dag, men ikke pga. Trump :) Nu ser vi hvad de næste 4 år bringer af spændende tiltag. Jeg forsøger at være positiv og hvad er mere positivt en lister med positive ting ved Trumps sejer, så her kommer lige en top 10:  1. Brexit synes pludselig slet ikke så slemt mere vel?
  2. Orange is truly the new black now!
  3. Prisen på boliger i SF og Silicon Valley kommer nok til at falde, når der ikke kommer flere immigranter, på den anden side forsvinder en del job nok også og varerne stiger, men vi får billigere husleje! 
  4. Vores børn har i sandhed lært, man kan blive lige, hvad man vil, jeg mener når en lille orange plump mand, som tilsyneladende slet ikke har forstand på noget kan blive præsident i USA, så kan man da alt!
  5. Det bliver episk at se Trump og Boris Johnson i samme rum #Kandukommetilforhår
  6. Det bliver morsomt at se The Kardashians som opstillede for Republikanerne ved næste valg #GOKim
  7. Det bliver fantastisk at se Det Hvide Hus overtrukket i ægte guld eller malet pink med pelstotter på alle dørhåndtag til næste forår #Pinkfluffyrocks
  8. Kan slet ikke vente på ansættelsen af en ny staf i The West Wing, det kan da kun blive bedre end The Apprentice!
  9. Der bliver også meget spændende at se top-politikere over hele verden skulle holde masken, mens de giver hånd og smiler til Mrs Trump...
  10. Og endeligt så tror jeg, at Michel Obama bliver en fantastisk præsident i 2020!