lørdag den 2. juli 2016

Jamen, hvor ligger i egentlig babyen?

Tropical

Tropical by maja-sofie-kristiansen featuring a halter tankini top

OK, der er købt svømmebleer, og jeg har fået en bikini. Jeg føler mig ikke helt bikini-klar med 10 efterfødselskilo og ammebryster, men liker gladeligt alle, der deler den der med "har du en krop, har du en bikini, har du en bikinikrop" på facebook eller instagram. Martin valgte i øvrigt bikinien, jeg havde ellers fundet en badedragt... Med et skørt på... Jeg tænkte at dække så meget som muligt, men Martin sagde lige ud, at det var noget pjat og at "teltet" om noget fik mig til at se større ud. Tja, og egentlig er der kun en person (udover mig selv), som jeg forsøger at imponere i mit badeoutfit, nemlig min fantastiske mand.  Så han fik lov at hjælpe med at vælge - og det blev til den smukke sag ovenfor, med et par ekstra bukser i mørkeblå.
Nu mangler vi bare noget alovera til de solskoldinger vi evt. (læs helt sikkert) får og så skal vi lige have pakket. Nå, men nu jeg igen ejer badetøj, jeg kan være i, så tænker jeg på mine medmødre. De tager tit hen i den lokale pool, der høre til en eller anden club heri byen, og eftersom varmen har ind for alvor vil jeg gerne følge dem. Jeg tænker også, at Mathilde sikkert bliver glad for at bade (det vil Florida vise!). Men her kommer spørgsmålet: - hvad gør man lige med babyen, jeg mener, mens jeg klæder om? Jeg kan jo ikke bare ligge hende på gulvet? Hvad gør i andre til babysvømning?! Hvor ligger i babyen???