fredag den 15. juli 2016

Ferien er slut

Nå, så er ferien forbi og vi er hjemme i Californien igen :) Dvs. jeg begynder først i skole 20. september, men hverdagen kører derud af. Vi havde en virkelig fantastisk tur med masser af tid, lækker mad og badning. De venner vi skulle mødes med havde rodet rundt i dagene, så de ankom først til øen dagen før vi tog hjem. Men det gav os en masse tid sammen bare os tre til at nyde hinanden og komme helt ned i gear. Key West var dog lige det varmeste for baby (og mor), men så gik vi i vandet, og det var skønt! Vi havde en helt fantastisk udsigt fra vores lille suite, det havde Martin fikset den dejlige mand! Og jeg fik besøgt Hemingways hus, jeg har jo lidt et had-kærligheds-forhold til den kære forfatter! Vi fik også smagt en masse lækker mad og det viste sig at være helt ok at rejse med baby - faktisk fik vi en hel række sæder for os selv pga. Mathilde på turen ud. En sød stewardesse kaldte os lige ned, og de gemte også lige en ekstra sandwich afvejen til mig fordi jeg ammede! Hjem fløj vi på 1.klasse, officielt fordi vi blev opgraderet - uofficielt, fordi der var en der lidt glemte at bestille flybilletter ordentlig tid... Og så måtte vi jo tage, hvad vi kunne få ;) Mathilde nød dog at brede sig og efter lidt gråd i starten sov hun hele turen hjem, selv under landingen. Jeg sov også lige et par timer og nåede da også lige at tage en tur på WC med et ammebryst lidt for langt fremme - opdagede det først da jeg kom ned på mit sæde igen, da jeg havde været mere fokuseret på den stribe savl, der hang henover mit ansigt. Kunne så bedre forstå pilotens friske "GOOD MORNING MISS!". Nå pyt, det var kun et par sæder med passagerer foran os så tror piloten var den eneste, der fik rigtig glæde af det. Ahh så skønt med tid sammen med Martin og Mathilde!