tirsdag den 5. juli 2016

4. Juli

Nå vi nærmer os ferien, men det føles som om vi lige har haft ferie, da mandag jo var 4. Juli altså en helligdag for os :) Denne mini ferie bød blandt andet på Mathildes første tur i zoo, hvor grisen var klar favorit! De fleste dyr sov, og Mathilde er ikke særligt imponeret af sovende dyr - faktisk var hun de fleste steder mest imponeret af de reb, der skulle holde os lidt på afstand af hegnet. Hun ville meget gerne lege med de reb! Jeg er generelt ikke tilhænger af dyr i fangenskab - men var glad for fokus i San Fransisco Zoo var på bevaring af udøvende arter og uddannelse af de næste generationer. Vi fik læst lektien af girafpasseren, han mente giraffer i naturen ville uddø i Mathildes levetid, hvis der ikke blev gjort noget - skræmmende!
I Zoo fik Mathilde tiltusket sig sin 2.3.4 og 5. Pomfrit! Vi var også ude og spise Japansk i 4.juli-weekend-ferien og det var super lækkert! Havde faktisk ikke forventet det vilde, men blev meget positivt overrasket over den japanske cusine. 

Vi gik også med igennem byen i 4. Juli-paraden og Mathilde, der jo ellers var klædt ud til det sov under det hele. Nu smides der febrilsk ting i kufferter så vi kan blive klar til at hoppe ombord på et fly i 6 timer i morgen!