onsdag den 29. juni 2016

Nyder livet som mor


Nå, ja lidt siden jeg lige fik skrevet! Vi er raske og friske og nyder livet i fulde drag. Mathilde er så skøn og sjov og siger "tabt den" hver gang noget bliver smidt eller tabt på gulvet. Hun tømmer skuffer og hiver bøger ud af reoler, står op ved alt og falder og slår sig. Jeg føler mig som det heldigste menneske i verden, fordi jeg får lov at opleve denne fantastiske tid med min datter! 
Ellers er der stadig gang i edderkopperne! Vi er klart mere lejligheds end hus mennesker! Jeg vil bo på 3. Sal med elevator! 
Jeg har anskaffet en 250$ bikini som mærkerne sidder på endnu - den eneste der sad bare nogenlunde på min efterfødsels-ammekrop. Jeg ved ikke helt føler der er lige i overkanten, men er også super glad for den... Martin siger jeg bare skal lade mærkerne sidde på til vi er i Florida, hvor ferien går hen, for tænk hvis det regner på hele turen? Ha ha :)