fredag den 6. maj 2016

Sorg og regnslag

Så er min søde gamle mormor fløjet over på den anden side - har grint og grædt - grint over minder og grædt over savn. Hun vil blive så savnet, men hun var væk længe før, langsomt smuldret for øjnene af os, og så var hun der i glimt. Så Mathilde på Skype og lyste op og sagde "sød", eller genkendte min stemme... Åhh lille mormor, hvor er det svært at forestille sig en verden uden dig! 
Mellem tudeture googler jeg regnslag til klapvogn, men der er ingen uden pvc, der duer til vognen, slet ikke når hun skal vende mod mig, og jeg vil ikke have hende fremadvendt, da det er imod mine meget få principper! 
Derudover skal jeg finde ud af hvilke digte jeg vil læse op imorgen i San Fransisco - glemte også at rette min bio så bor i Seal Beach med en nyfødt... Nå, de kan vel se Mathilde ikke er helt ny. 
I går manglede vi lidt forskelligt men Kim hjem med lidt af hvert, blandt andet en swiffer dust, en flaske rom og en hund i guld :)