onsdag den 18. maj 2016

Ny uge og nyt tag

Ok, den sidste uge har bare været temmelig mærkelig. De kom og flåede vores tag af - og vores noget så empatiske udlejer, mente at man da sagtens kunne være her med en 8 måneders baby, mens det lød som om vi boede inde i en tromme og sort fnuller dalede ned fra loftet som absurd julesne! Så vi endte med at tage på hotel. Vi sender hende regningen, da vi tilsidst kontaktede en advokat i hele dette tag circus, og han sagde det var det vi burde gøre.
Jeg var super ked af det, da det kom oveni min mormors begravelse, min final eksam og så var jeg så heldig at blive ramt af superhøj feber og forkølelse. Det er ikke noget bedre end at være fanget på et hotelværelse med en syg baby, mens man selv er syg!
Nå, men den store afsluttende opgave blev afleveret, jeg blev rask, Mathilde blev rask, Martin blev aldrig rigtig syg, men blev "hjemme" på hotellet og passede os. Nu er vi så hjemme igen, og er noget spændt på hele udlejersituationen, ikke så rart at stå midt i...
Vi havde dog en fantastisk weekend, hvor vi var på tur efter en damper-dims til at dampe grønsager til Mathilde i - vi kunne dog ikke finde en gryde og indsats til under 200$!!! Så jeg endte med at købe en lille si, vi kunne sætte i en af vores gryder. Det er så smart og det gik bare så godt i går! Og tjaa, så i dag kogte gryden tør, mens Mathilde og jeg sad inde i stuen og spiste svesker, og jeg ved ikke helt om gryden er til at rede...
Weekenden bød også på en køretur i den nye Tesla for Martin - aner ikke, hvilken ny? Mens Martin kørte i 1.5 time og legede, gik Mathilde og jeg ledte efter damp-dims. I må spørge ham selv, om et review. Ellers var vi ude at spise - lørdag på noget, der hedder Max's og her fik vi en udemærket hovedret - og en fuldstændig sublim dessert! Martin fik creme brulée (ved ikke lige hvor apostroffen skal sniges ind, hvis den skal ind?), og jeg fik et chokolade extravaganza med is med vingummier på toppen - grunden til det endte der, var at jeg havde siddet og luret på en sød ældre dame, der havde vinket til Mathilde. Hun fik serveret denne is - dog ikke helt magen til min, da hun gennem flere år havde forfinet sin. Det vidste sig nemlig hun kommer der hver dag og får sin aftensmad og altid isen til dessert. jeg kunne ikke lade være med at tænke, at hvis jeg skulle vælge en dessert til resten af min liv, var denne også et godt bud. Ja, den står virkelig i en dyb sø af smelted marshmallows og chokolade. 


Søndag spiste vi på en fransk restaurant, hvor jeg fik andebryst med sprødt skin, en af mine livretter - så på fødevarefronten må weekenden siges at have været en succes.

Han fik hugget hovedet af...

Jeg har fået Martin til at se GAME OF THRONES!!! I går aftes efter midnat, talte jeg faktisk hårdt til, om at nu måtte han stoppe med at se videre, da jeg føler, jeg har presset ud i et direkte misbrug. Efter flere års massivt press er nu endelig med på at se det! Det var Ringenes Herre, der ødelagde det, og nej, for ikke indviede er det også noget hø. Bevares, det er da smukke film, med smukke Viggo, der giver den med emotionelle closeups - men, der er ikke meget spil i det. Når man har læst Machiavelli så er GOT altså
Et must. Martin vågnede dog i morges og kunne hviskende berette, at "han fik hugget hovedet af...", da han var kommet til at se videre uden mig. Nå klokken er over 4 om natten her så jeg må hellere få sovet lidt :)