mandag den 2. maj 2016

Kravlerier

Så er det mandag igen og vi har haft en fantastisk weekend! Fredag forsøgte vi at gå ud og spise, men restauranten lavede rod i det med bordene, så ventetiden blev alt for lang... Det var rent circus, da vi endelig kom til at sidde ned. Mathilde var grædefærdig, moderen var hysterisk, og Martin fik serveret frosne kartofler til sin bøf. Vi tænkte lige at teste ægteskabet til det yderste oven på restauranten  sådan en fredag og kørte derefter i IKEA ;) Faktisk var IKEA en succes, vi kom både hjem med meget af det vi skulle og vi var der 30 min før lukketid, så Martin nåede ikke at gå kold i nips og tingeltangel. Vi forsøgte endnu en date om lørdagen, og det var bare så hyggeligt med hvide duge, god mad og masser af smil ;) Ellers tussede vi rundt og fik masser af cafe kaffe (det betyder for mit vedkommende oftest kakao og noget bagværk med chokolade), vi fik pakket flere flyttekasser ud og tog på den ugentlige tur til wholefoods. Vi fik også vasket for de sidste 14 dage, må nok også sige min tøjstil var blevet noget særpræget af komme helt ned i bunden af skabet og lede efter rent tøj... 
Søndag begyndte Mathilde for alvor at kravle omkring - ikke i den helt klassiske forstand, men hold fast hun kan komme omkring nu :)
Så alt i alt var weekenden en kæmpe succes og nu gælder det opgave om Little Women og hvorfor Jo siger nej til Laurie - HVORFOR!!!